VÄLKOMMEN TILL FENMARK DESIGN

Vi på Fenmark Design jobbar helhjärtat med grafisk formgivning och design!
VARFÖR DESIGN?

Ja, varför design egentligen? 

Om vi nu pratar begreppet design, så kan vi meddela att det omfattar precis allting du ser. Byggnader, möbler, kläder, you name it. 

Allting ser ju ut på ett visst sätt, eller hur? Och tanken bakom hur allting ser ut, är alltid större än vad många tror. Det är den tanken, tanken bakom, som vi finns till för att hjälpa till med.
DEN GRAFISKA DESIGNENS BETYDELSE

Men grafisk design då? Är det verkligen viktigt? 

Jo, mycket viktigt. Om man till exempel startar ett företag, så behöver man också skapa ett varumärke som kunderna måste fastna för. 

Varumärket kommer att vara hela företagets ansikte utåt, därför är det mycket viktigt att det är funktionellt, attraktivt och professionellt. 
DET ÄR EN INVESTERING

Det första intrycket är alltid viktigast. Det har nog alla hört. Låter lite klyschigt, men visst, så är det. De flesta som går in på vår hemsida kommer nog inte läsa vad som står här först, utan scrolla runt lite och skapa sig en helhetsbedömning av vilka vi är och vad vi gör, innan de bestämmer sig för om de vill veta mer eller inte. Det är samma sak vid kontakt med nya människor och kontakt med grafisk design. Inom bara ett par sekunder skapar människor en uppfattning om ett företaget grundat på exempelvis ett reklamblad, och då är det ju oerhört viktigt att de fastnar där och vill ha mer information. Då måste ju detta reklamblad se snyggt ut, förmedla rätt budskap till kunden och skapa en direkt kontakt med denne.  

Så ja, att investera i en snygg grafisk design och skapa sig ett starkt varumärke, är väldigt viktigt.