FENMARK DESIGN

Fenmark Design startades upp hösten 2017 utav Jakob Sandström, Carl Oskarsson och Jonathan Aronsson. De tre barndomskamraterna och klasskompisarna drev innan uppstarten ett UF-företag ihop under namnet ”Fenomenal Marketing” och fokuserade främst på grafisk design och formgivning. UF-året gick väldigt bra, och de tre vännerna hade fått insikt i branschen, skapat sig nya kontakter och ville fortsätta att utmana sig själva.

Och det var precis det vi gjorde. Vi saknade de känslor som uppstod utav framgången, utmaningen och utvecklingen vi fick känna på under drivandet av UF-företaget. Så hösten 2017 tog vi tag i saken och startade upp ett handelsbolag under namnet Fenmark Design, och nu fokuserar vi inte bara på grafisk formgivning, utan nu har vi skapat kontakter och samarbeten som medför att vi kan erbjuda det som krävs för att kalla oss själva det vi alltid har drömt om att kunna kalla oss själva för, en reklambyrå. Parallellt med studier och arbete driver vi nu byrån som fokuserar på relationerna i ett samarbete. Vi vill kunna förstärka ett varumärke genom att vara drivande, delaktiga och framgångsinriktade. Vi vill driva företag för att det är spännande, roligt, utmanande och utvecklande. Vi vill satsa på personliga relationer, långvariga samarbeten och hållbara lösningar.  Tycker du som oss är du mer än välkommen att höra av dig, så kan vi försöka jobba på en personlig relation, ett långvarigt samarbete och en hållbar lösning som passar just dig. Det är det vi tycker är så enormt givande och roligt.

 

Jakob Sandström

Jonathan Aronsson

Carl Oskarsson  

 

VÅRT TEAM

Jakob Sandström

Jakob Sandström

Position Kommunikation och Hållbarhetsansvarig

E-post Jakob@fenmarkdesign.se

Jakob är en social och utåtriktad person, som gillar att hålla samarbeten och relationer vid liv. Stora intressen är marknadsföring, sälj, hållbarhet och ledning. Jakob har också ett brinnande intresse för bordtennis, så stort så att han numera sitter i styrelsen för Vaggeryds bordtennisklubb som kassör. Denna säsong körde Jakob och Jonathan till och med Korpen under företagsnamnet. Resultatet blev dock en mittenplacering, men Jakob lyckades iallafall knipa det individuella mästerskapet. När Jakob inte jobbar på Fenmark Design, studerar han hållbarhet och ekonomi på Jönköping University.

Carl Oskarsson

Carl Oskarsson

Position Produktion och utvecklingsansvarig

E-post Carl@fenmarkdesign.se

Carl är en mycket noggrann person med öga för detaljer. Ända sedan barnsben har han haft ett stort intresse att för skissa, rita och designa. Med sin stora kreativitet och innovation står Carl för många av Fenmark Designs produktioner och lösningar. En annan stor hobby för Carl är bilar och bilkörning. Just nu kör han sin BMW, som han lagt ner mycket kärlek på. När Carl inte jobbar på Fenmark Design, arbetar han extra på en lokal industri.

Jonathan Aronsson

Jonathan Aronsson

Position Ekonomi och Strategiansvarig

E-post Jonathan@fenmarkdesign.se

Jonathan är en mycket driven och noggrann person, med öga för siffror och strategi. Stora intressen är ekonomi, kommunikation och entreprenörskap. På fritiden sysslar också Jonathan mycket med golfspelande och musikskapande då han spelar både mycket piano och gitarr. Han är även med i Skillingaryds manskör, som en av de yngsta medlemmarna. När Jonathan inte jobbar på Fenmark Design, studerar han till civilekonom på Jönköping University.